U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wie zijn wij?

Voordat Schuttenbeld Las- en constructiewerk B.V. is opgericht aan de Nijverheidsweg 10 in Leens, moeten we eerst terug naar het jaar 1994. In dat jaar is het bedrijf opgericht op Grijssloot 7 en vonden hier de werkzaamheden plaats. 6 jaar later, in 2000, is er een werkplaats gebouwd aan de Nijverheidsweg 10 in Leens waar tot op de dag van vandaag nog steeds wordt gewerkt. 

 

In de werkplaats staan diverse machines die er voor zorgen dat wij ons werk kunnen uitvoeren. Naast de machines vindt u hier ook onze voorraad. Bent u op zoek naar materiaal? Kom gerust even langs, want onze voorraad is zeer divers. Van aluminium kokers tot HE-A balken, u vindt het allemaal in onze 540m² grote werkplaats! 

 

Schuttenbeld las- en constructiewerk B.V. is een flexibel bedrijf dat in staat is om de meest uiteenlopende producten volgens uw wensen te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • Staalconstructies

  • Hekwerken

  • Trappen

  • Bordessen

  • Montagewerk

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, houden van korte lijnen, zijn veelzijdig én creatief. Inmiddels hebben wij meer dan 20 jaar werkervaring betreft ons vakgebied waardoor wij onze kennis combineren met creativiteit, zodat het resultaat optimaal is.

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. U vindt hier informatie betreft het telefoonnummer. Indien u liever een mail stuurt, vul dan het contactformulier in.