U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom!

Welkom op de website van Schuttenbeld las- en constructiewerk B.V. Wij zijn een flexibel bedrijf dat in staat is om de meest uiteenlopende producten, zoals staalconstructies, trappen, bordessen en sierhekwerken volgens uw wensen te realiseren.

 

Op deze website vindt u informatie over het bedrijf, de werkzaamheden en uitgevoerde projecten. Ook geven we een klein kijkje in onze werkplaats. Heeft u een vraag? Kom langs, bel of vul het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord!

 

Inmiddels is Schuttenbeld las- en constructiewerk een vast begrip geworden in de gemeente Het Hogeland en omstreken, aangezien wij al meer dan 20 jaar klanten tevreden maken en houden in én rond de gemeente De Marne.

 

Wij zijn VCA-gecertificeerd en aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Tot slot werken wij voor zowel particulieren als bedrijven en verrichten we ons werk vanuit de werkplaats of bij u op locatie. 

 

 

 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.